Andet tømrerarbejde

Diverse former for tømrer- og snedkerarbejde

Vi løser alle former for snedker- og tømreropgaver

Skal køkkenet bygges om, terrassen udvides eller den store stue deles op i to mindre? Binder døren, knirker gulvet eller trækker det fra vinduet?

Sanderson Tømrerfirma klarer alle former for snedker- og tømreropgaver. Vi kan hjælpe dig med at fra gulve, lofter og vægge til køkkenet og stuen.

Uanset om opgaven er enkelt eller kompliceret, står vi klar til at udføre arbejdet efter alle kunstens regler. Vi lægger vægt på et grundigt forarbejde, hvor vi sammen med dig finder frem til den bedste løsning. På den måde skaber vi grundlaget for det gode, solide og smukke tømrerarbejde.

Kvalitetsbevidste håndværkere

Vi klarer små og store byggeprojekter. Vi er et team af dygtige, danske håndværkere, som elsker at arbejde med træ og udnytte dets uanede muligheder. Vi sætter samtidig en ære i at forsætte Danmarks stolte traditioner med træarbejde.

Kontakt os og hør mere

Du er velkommen til at kontakte os og høre mere om, hvordan vi bygger stilrene og moderne sommerhuse og beklæder vægge, samt lægger trægulve og trælofter.​

Du kan ringe til os på telefon 27 49 36 99 eller sende en mail til sandersonbyg@gmail.com. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden.

Det siger vores kunder

Dygtige håndværkere til en rimelig pris

“At skifte vinduer i et gammel sommerhus kan være en stor udfordring, hvis man ikke får engageret den rigtige håndværker. Det gjorde vi heldigvis. Med Sanderson Tømrerfirma fik vi den helt perfekte løsning til en rimelig pris, så vi kan kun give dem vores bedste anbefaling. Friske, effektive, flittige og sympatiske fyre, som gik til opgaven med faglig stolthed og engagement. Alle aftale blev overholdt. Så da de forlod sommerhuset havde vi nye flotte vinduer, som vi er meget glade for, og de havde ryddet fint op omkring sig. Alt var bare perfekt!”

Derfor skal du vælge os

Hos Sanderson Tømrerfirma går vi op i kvalitet og tillidsfuldt arbejde. Som kunde hos os er du og dine behov er du altid i centrum, og du får en fast kontaktperson gennem hele forløbet.