Erhverv

Professionelt erhvervsbyggeri med fokus på kvalitet

Erhverv

Sanderson Tømrerfirma tilbyder professionelt erhvervsbyggeri med fokus på kvalitet og kundens behov og ønsker.

Vi ved at kvalitet i erhvervsbyggeri betyder meget for virksomhedens omdømme og indtjening, og at det bliver nemmere at tiltrække medarbejdere.

Vi ønsker at vores byggerier lever op til vores kunders høje forventninger. Derfor følger vi udviklingen inden for dansk erhvervsbyggeri, så vi løbende udvikler vores arbejdsmetoder og ydelser. Dermed kan vi indfri kundernes skiftende krav og ønsker.

Kontakt Sanderson Tømrerfirma

Du velkommen til at ringe til os på 27 49 36 99 eller sende os en mail på sandersonbyg@gmail.com, hvis du ønsker at høre mere eller lave en aftale med os. Du kan også bruge vores kontaktformular.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Det siger vores kunder

Dygtige håndværkere til en rimelig pris

“At skifte vinduer i et gammel sommerhus kan være en stor udfordring, hvis man ikke får engageret den rigtige håndværker. Det gjorde vi heldigvis. Med Sanderson Tømrerfirma fik vi den helt perfekte løsning til en rimelig pris, så vi kan kun give dem vores bedste anbefaling. Friske, effektive, flittige og sympatiske fyre, som gik til opgaven med faglig stolthed og engagement. Alle aftale blev overholdt. Så da de forlod sommerhuset havde vi nye flotte vinduer, som vi er meget glade for, og de havde ryddet fint op omkring sig. Alt var bare perfekt!”

Derfor skal du vælge os

Hos Sanderson Tømrerfirma går vi op i kvalitet og tillidsfuldt arbejde. Som kunde hos os er du og dine behov er du altid i centrum, og du får en fast kontaktperson gennem hele forløbet.