Nedrivning og opbygning

Dine gode idéer gjort til virkelighed

Vi tager os af dit nedrivningsarbejde

Sanderson Tømrerfirma udfører nedrivningsopgaver som asbest- og brandsanering. Er der gamle bygninger på grunden, der skal fjernes, før der kan bygges nyt? Vi kan løse opgaven med både nedrivning og bortkørsel af affald.
Vi udfører også mindre nedrivningsopgaver som vægfjernelse i hus og lejlighed, samt ombygning af kontorer til boliger. Vi udfører nedrivningsarbejdet hurtigt, effektivt og til konkurrencedygtige priser.

Opbygning efter dine behov

Vi tilbyder forskellige former for tømrer- og snedkerarbejde i forbindelse med opbygningsopgaver. Sanderson Tømrerfirma bygger gerne drømmekøkkenet eller drømmebadeværelset, der passer dig og din families behov.
Vi bygger dine drømme og har gode ideer til ændring af tagetagen og ny indretning. Mulighederne er uendelige, og vi kan få dine gode idéer gjort til virkelighed.

Kontakt os allerede i dag

Har du en vision for dit nedrivnings- eller opbygningsprojekt? Lad os gøre dine idéer til virkelighed. Sanderson Tømrerfirma klarer både store og små nedrivningsarbejde, og vi står klar til at hjælpe dig med din næste opbygningsopgave.

Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 27 49 36 99, sende en mail til sandersonbyg@gmail.com eller udfylde vores kontaktformular.

Det siger vores kunder

Dygtige håndværkere til en rimelig pris

“At skifte vinduer i et gammel sommerhus kan være en stor udfordring, hvis man ikke får engageret den rigtige håndværker. Det gjorde vi heldigvis. Med Sanderson Tømrerfirma fik vi den helt perfekte løsning til en rimelig pris, så vi kan kun give dem vores bedste anbefaling. Friske, effektive, flittige og sympatiske fyre, som gik til opgaven med faglig stolthed og engagement. Alle aftale blev overholdt. Så da de forlod sommerhuset havde vi nye flotte vinduer, som vi er meget glade for, og de havde ryddet fint op omkring sig. Alt var bare perfekt!”

Derfor skal du vælge os

Hos Sanderson Tømrerfirma går vi op i kvalitet og tillidsfuldt arbejde. Som kunde hos os er du og dine behov er du altid i centrum, og du får en fast kontaktperson gennem hele forløbet.