Opbygning af træterrasse

Vi specialiserer os i træterrasser

Vi lægger vægt på dialog og godt håndværk

Er du på udkig efter en tømrer, som har mange års erfaring med opbygning af træterrasser?

Et af vores specialer er træterrasser i alle størrelser og designs. Terrassen kan blive overdækket, bygget på pæle med udsigt over haven eller noget helt tredje. Vi kan eksempelvis bygge en sandkasse til børn, plantekasser til blomster eller et læhegn til at skærme for vind. Mulighederne er uendelige.

Har du allerede en terrasse? Den kan vi bygge om eller udvide – vi kan også bygge en træterrasse oven på din gamle fliseterrasse. Her kan du vælge imellem en hævet terrasse eller en terrasse, som vi lægger direkte på fliserne. Vi klarer desuden småreparationer og løbende vedligeholdelse, hvis terrassen trænger til en kærlig hånd.

Vi har over 20 års erfaring inden for tømrerfaget, og vi lægger vægt på godt håndværk, et højt serviceniveau og en løbende dialog, hvor du som kunde bliver inddraget i processen.

Hvad koster en træterrasse?

Prisen for lægning af træterrasse afhænger af forskellige forhold, herunder om der er en gammel terrasse, der skal fjernes og om der er særlige bundforhold. Dit valg af træsorter og trætyper har også en betydning. Dertil kommer, om du har særlige ønsker såsom overdækning og trapper. Mulighederne er mange, og du kan vælge alt fra en lille og billig terrasse til en stor og eksklusiv terrasse.

Kontakt os for at høre mere

Byg en træterrasse sammen med os! Vi fortæller gerne mere om de mange muligheder i forbindelse med opbygning af træterrasser. Vi kommer gerne ud til dig for at se nærmere på opgaven, så vi kan tale mere om dine ønsker og drømme i forhold til størrelse, form, placering og design. Vi udfører tømrerarbejde i blandt andet Frederiksværk, Hillerød og det øvrige Nordsjælland samt mange andre steder.

Kontakt os på telefon 27 49 36 99 eller send en mail til sandersonbyg@gmail.com for at høre mere. Du kan også udfylde vores kontaktformular.

Det siger vores kunder

Dygtige håndværkere til en rimelig pris

“At skifte vinduer i et gammel sommerhus kan være en stor udfordring, hvis man ikke får engageret den rigtige håndværker. Det gjorde vi heldigvis. Med Sanderson Tømrerfirma fik vi den helt perfekte løsning til en rimelig pris, så vi kan kun give dem vores bedste anbefaling. Friske, effektive, flittige og sympatiske fyre, som gik til opgaven med faglig stolthed og engagement. Alle aftale blev overholdt. Så da de forlod sommerhuset havde vi nye flotte vinduer, som vi er meget glade for, og de havde ryddet fint op omkring sig. Alt var bare perfekt!”

Derfor skal du vælge os

Hos Sanderson Tømrerfirma går vi op i kvalitet og tillidsfuldt arbejde. Som kunde hos os er du og dine behov er du altid i centrum, og du får en fast kontaktperson gennem hele forløbet.