Referencer

Se vores igangværende og udførte arbejde

Vinduer og døre

Er det tid til udskiftning af din boligs døre og vinduer?

Vil du have en bedre energimærkning og en mindre varmeudgift? Så er det måske tid til at få skiftet dem ud. En utæt dør eller vindue svarer til 100 mm isolering på loftet i varmetab om året.​

Tagarbejde

Trænger dit tag til at blive skiftet ud eller skal det repareres?

Så kan vi hjælpe dig. ​Vi har mange års ekspertise med mange forskellige tagtyper og kan hjælpe dig med alt fra mindre og større reparation af dit tag til en komplet renovering af taget.​

Træterrasse

Er det tid til en ny træterrasse?

Lad os bygge den for dig. Vi bygger både i hårdt træ og trykimprægneret træ. Der er mange forskellige muligheder så lad os finde den rigtige løsning til dig.

Hegn

Her har vi opsat nyt hegn.

Trappereparation

Her har vi lagt nyt gulv på trappen.

Diverse

Her kan du se vores andre opgaver.

Det siger vores kunder

Dygtige håndværkere til en rimelig pris

“At skifte vinduer i et gammel sommerhus kan være en stor udfordring, hvis man ikke får engageret den rigtige håndværker. Det gjorde vi heldigvis. Med Sanderson Tømrerfirma fik vi den helt perfekte løsning til en rimelig pris, så vi kan kun give dem vores bedste anbefaling. Friske, effektive, flittige og sympatiske fyre, som gik til opgaven med faglig stolthed og engagement. Alle aftale blev overholdt. Så da de forlod sommerhuset havde vi nye flotte vinduer, som vi er meget glade for, og de havde ryddet fint op omkring sig. Alt var bare perfekt!”

Derfor skal du vælge os

Hos Sanderson Tømrerfirma går vi op i kvalitet og tillidsfuldt arbejde. Som kunde hos os er du og dine behov er du altid i centrum, og du får en fast kontaktperson gennem hele forløbet.