Renovering af hus

Renovering af hus med eller uden en ombygning

Vi indfrier alle dine drømme til din bolig

Drømmer du om en større eller mindre ombygning eller renovering af hus?

Hos Sanderson Tømrerfirma renoverer, moderniserer og ombygger vi huse, og vi laver gerne en husrenovering for dig.

​Vi har mange års erfaring inden for byggefaget, og du kan forvente kvalitetshåndværk til fornuftige priser. Du kan også forvente en god service og en løbende dialog, hvor vi inddrager dig i hele renoveringsprocessen. Vi arbejder for kunder i blandt andet Frederiksværk, Hillerød, resten af Nordsjælland og mange andre steder.

Alt fra en totalrenovering til en mindre modernisering

Vi tilbyder alle former for indvendige og udvendige renoveringer af huse. Det kan være alt fra en totalrenovering af hus til en mindre modernisering af et enkelt rum. Vi laver også gerne ombygninger samt løbende reparationer. Prisen for renovering af hus er meget individuel fra opgave til opgave. Det kan være alt fra en lille og billig reparation til en omfattende renovering med udskiftning af vinduer, køkken og meget andet.

Få et uforpligtende tilbud på renoveringsopgaven

Kontakt os allerede i dag og få mest mulig gavn af vores ekspertise. Du er altid i fokus hos os, vi rydder altid op efter os selv og vi lægger vægt på tillid og tryghed.

Du kan kontakte os på telefon 27 49 36 99, sende en mail til sandersonbyg@gmail.com, eller udfylde vores kontaktformular. Vi kommer også gerne ud til en uforpligtende besigtigelse, hvor vi kigger nærmere på huset. Her kan vi endvidere få en snak om dine drømme, ønsker og behov, og vi kan komme med ideer og inspiration.

Det siger vores kunder

Dygtige håndværkere til en rimelig pris

“At skifte vinduer i et gammel sommerhus kan være en stor udfordring, hvis man ikke får engageret den rigtige håndværker. Det gjorde vi heldigvis. Med Sanderson Tømrerfirma fik vi den helt perfekte løsning til en rimelig pris, så vi kan kun give dem vores bedste anbefaling. Friske, effektive, flittige og sympatiske fyre, som gik til opgaven med faglig stolthed og engagement. Alle aftale blev overholdt. Så da de forlod sommerhuset havde vi nye flotte vinduer, som vi er meget glade for, og de havde ryddet fint op omkring sig. Alt var bare perfekt!”

Derfor skal du vælge os

Hos Sanderson Tømrerfirma går vi op i kvalitet og tillidsfuldt arbejde. Som kunde hos os er du og dine behov er du altid i centrum, og du får en fast kontaktperson gennem hele forløbet.