​Tagrenovering eller lægning af nyt tag

Vi laver kvalitetstage til fornuftige priser

Er det blevet tid til en tagrenovering, eller drømmer du om at få et nyt tag? Så overlad tagarbejdet til os. Hos Sanderson Tømrerfirma laver vi alle former for tagarbejde. Vi ordner også gerne dit tag, uanset om du ønsker en mindre tagreparation eller hellere vil have et helt ny tag. Vi laver tage hos kunder i blandt andet Frederiksværk og Hillerød samt i det øvrige Nordsjælland.

Vi har mange års erfaring inden for tømrerfaget, og hos os kan du altid forvente godt håndværk til fornuftige priser. Samtidig kan du forvente, at vi har fokus på dig og på at levere en god service. Det indebærer en løbende dialog, hvor du bliver inddraget i hele processen.

Hvad koster et nyt tag?

Vores priser for lægning af nyt tag afhænger i høj grad af, hvilken type tag du skal have lagt, og hvor stort tagarealet er. Der kan også være behov for renovering af tagkonstruktionen.

Dertil kommer, at det kan blive nødvendigt at forstærke tagkonstruktionen, hvis du vil udskifte bølgeeternit, tagpap eller skifer med teglsten.

Det kan endvidere være, at du har et ønske om at få lavet tagvinduer, eller der kan være behov for en større efterisolering. Eller måske har du nogle helt særlige ønsker til det færdige tagarbejde.

Mange fordele ved at vælge os til tagarbejde

Vi er et alsidigt tømrerfirma, der hjælper med alle former for tagarbejde. Det kan være en mindre tagreparation, en større renovering af tag eller en komplet udskiftning af taget. Her kan du vælge det samme tagmaterialer, men du kan også vælge et helt andet. Der kan være behov for forstærkning af tagkonstruktionen, hvis du for eksempel vil udskifte et bølgeeternittag, tagpaptag eller skifertag med et teglstenstag.

10 fordele ved at lade os stå for dit tagrenovering eller tagudskiftning:

  1. ​Du er i trygge hænder
  2. Du får en fast kontaktperson
  3. Du er som kunde altid i fokus
  4. Vi har mere end 20 års erfaring
  5. Vi lægger vægt på tillidsfuldt arbejde
  6. Vi kan lægge alle typer tagmaterialer
  7. Vi kan nedtage og bortskaffe det gamle tag
  8. Vi kan stå for hele eller dele af tagprojektet
  9. Vi overholder alle sikkerhedsforanstaltninger
  10. Vi varetager store og små opgaver – også en lille tagreparation

Få et tilbud på en tagrenovering eller tagudskiftning

Du er mere end velkommen til at tage kontakt til os, hvis du gerne vil have beregnet et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for tagarbejde. Det kan være en mindre tagreparation, en større tagrenovering eller en komplet tagudskiftning. Vi giver gerne råd og vejledning, hvis du ønsker et andet tagmateriale.

Vi kommer meget gerne ud til dig for at se nærmere på taget og for at drøfte dine tanker om tagrenoveringen. Her kan vi samtidig komme med ideer og inspiration. Vi anbefaler, at du kontakter os så tidligt i ideprocessen som muligt, så du kan få mest mulig gavn af vores ekspertise.

 
 
 
 
Vedhæft billeder
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Sanderson Tømrerfirma 

Tømmerpladsvej 26, 3300 Frederiksværk

Klik her for rutevejledning

CVR: 40806164

Kontakt os

Telefon: 27 49 36 99

E-mail: sandersonbyg@gmail.com

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag: lukket

Søndag og helligdage: lukket

Mails besvares alle dage.