Tagrenovering

Tagrenovering eller lægning af nyt tag

Kvalitetstage til fornuftige priser

Er det blevet tid til en tagrenovering, eller drømmer du om at få et nyt tag?

Sanderson Tømrerfirma er et alsidigt tømrerfirma, der udfører med alle former for tagarbejde. Uanset om du har brug for hjælp til en mindre tagreparation, en større renovering eller en komplet udskiftning af taget, står vi klar til at hjælpe dig. Vi laver tage hos kunder i blandt andet Frederiksværk og Hillerød samt i det øvrige Nordsjælland.

Vi har mange års erfaring inden for tømrerfaget, og hos os kan du altid forvente godt håndværk til fornuftige priser. Samtidig kan du forvente, at vi har fokus på dig og på at levere en god service.

Mange fordele ved at vælge os til dit tagarbejde

Sanderson Tømrerfirma laver alle former for tagarbejde, store som små, og vi hjælper gerne dig med dit næste tagprojekt. Vi kan lægge alle typer tagmaterialer, så du frit vælge om du ønsker de samme tagmaterialer, eller noget helt andet. Vi kan både nedtage og bortskaffe det gamle tag, og vi kan stå for hele eller dele af tagprojektet.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Du er mere end velkommen til at tage kontakt til os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud med en fornuftig pris for tagarbejde. Det kan være en mindre tagreparation, en større tagrenovering eller en komplet tagudskiftning. Vi giver gerne råd og vejledning, hvis du ønsker et andet tagmateriale.

Du kan kontakte os på telefon 27 49 36 99, sende en mail til sandersonbyg@gmail.com, eller udfylde vores kontaktformular. ​Vi kommer også meget gerne ud til dig for at se nærmere på taget og for at drøfte dine tanker om tagrenoveringen.

Det siger vores kunder

Dygtige håndværkere til en rimelig pris

“At skifte vinduer i et gammel sommerhus kan være en stor udfordring, hvis man ikke får engageret den rigtige håndværker. Det gjorde vi heldigvis. Med Sanderson Tømrerfirma fik vi den helt perfekte løsning til en rimelig pris, så vi kan kun give dem vores bedste anbefaling. Friske, effektive, flittige og sympatiske fyre, som gik til opgaven med faglig stolthed og engagement. Alle aftale blev overholdt. Så da de forlod sommerhuset havde vi nye flotte vinduer, som vi er meget glade for, og de havde ryddet fint op omkring sig. Alt var bare perfekt!”

Derfor skal du vælge os

Hos Sanderson Tømrerfirma går vi op i kvalitet og tillidsfuldt arbejde. Som kunde hos os er du og dine behov er du altid i centrum, og du får en fast kontaktperson gennem hele forløbet.