Opbygning af træterrasser til haver

Vi lægger vægt på dialog og godt håndværk

Er du på udkig efter en tømrer, som har mange års erfaring med opbygning af træterrasser? Så har du fundet det rette sted. Hos Sanderson Tømrerfirma laver vi gerne en ny træterrasse hjemme i din have. Vi udfører tømrerarbejde i blandt andet Frederiksværk, Hillerød og det øvrige Nordsjælland samt mange andre steder.

Vi har over 20 års erfaring inden for tømrerfaget, og vi lægger vægt på god service og en løbende dialog, hvor du som kunde bliver inddraget i processen. Derudover lægger vi vægt på at levere et godt håndværk og at tilbyde nogle fornuftige priser.

Overdækning, plantekasser og meget andet

​Et af vores specialer er træterrasser i alle størrelser og i ethvert design. Vi tilbyder kort sagt alle former for opbygning af træterrasser. Terrassen kan blive overdækket, bygget på pæle med udsigt over haven eller lavet på en helt tredje måde. Vi kan for eksempel bygge en sandkasse til børn, plantekasser til blomster eller et læhegn til at skærme for vind eller nysgerrige blikke. Mulighederne er utallige, men fælles for dem alle er, at vi kun bygger i de bedste materialer.

Måske har du allerede en terrasse. Den kan vi bygge om eller udvide. Det er også muligt at bygge en træterrasse oven på en gammel fliseterrasse. Her kan du vælge imellem en hævet terrasse eller en terrasse, som vi lægger direkte på fliserne – dog med terrassekiler, så den bliver helt lige. Desuden kan vi klare småreparationer og løbende vedligeholdelse, hvis terrassen trænger til en kærlig hånd. Vi varetager både små og store opgaver.

Hvad koster en træterrasse?

Vores pris for lægning af træterrasse afhænger af mange forhold, herunder om der er en gammel terrasse, som vi skal fjerne, og om der er særlige bundforhold. Dit valg af træsorter og trætyper har også en betydning. Dertil kommer, om du har særlige ønsker såsom overdækning, rækværk og trapper. Mulighederne er næste uendelige, og du kan vælge alt fra en lille og billig terrasse til en stor og eksklusiv terrasse, som næsten bliver til en vinterhave.

Få mere at vide om opbygning af træterrasser

Byg en træterrasse sammen med os! Vi fortæller gerne mere om de mange muligheder i forbindelse med opbygning af træterrasser. Samtidig kan vi få en snak om dine ønsker og drømme. Vi står klar med ideer og inspiration, ligesom vi gerne giver professionel rådgivning. Dermed kan du træffe det bedste valg, så du bliver glad for terrassen i mange år ind i fremtiden.

Vi kommer gerne ud til dig for at se nærmere på opgaven. Her kan vi tale mere om dine ønsker i forhold til størrelse, form og beliggenhed, men også i forhold til træsorter og design. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud på den ønskede terrasse. Vi anbefaler, at du kontakter os så tidligt i byggeforløbet som muligt, så du kan få mest mulig gavn af vores ekspertise. Du får naturligvis en fast kontaktperson gennem hele forløbet.

 
 
 
 
Vedhæft billeder
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Sanderson Tømrerfirma 

Tømmerpladsvej 26, 3300 Frederiksværk

Klik her for rutevejledning

CVR: 40806164

Kontakt os

Telefon: 27 49 36 99

E-mail: sandersonbyg@gmail.com

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag: lukket

Søndag og helligdage: lukket

Mails besvares alle dage.